Zespół Red de San Luis - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia zespół Red de San Luis podczas występu w Operze Leśnej w Sopocie, 1979 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa