[Afisz. Incipit] Związek Zaw. Robotników i Pracowników Przemysłu Gastronomiczno-Przemysłowego ... urządza w dniu 24.II.b.r. zabawę karnawałową pod nazwą Tłusty czwartek ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w Hotelu Nadmorskim.