Kościół świętego Jakuba od strony południowo-zachodniej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia kościół świętego Jakuba, widok od strony południowo-zachodniej.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk