[Afisz] W pierwszą bolesną roczcnicę śmierci Wincentego Witosa ... / Zarząd Grodzki Polskiego Stronnictwa Ludowego w Sopocie. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz infomrującu o mszy w sopockim kościele św. Jerzego.