Ze Zbiorów Archiwum Miejskiego W Warszawie A. P. - Półtawski, Adam (1881-1952) (1951)
Przedstawia w podwójnej ramce herb Warszawy wyżej fasada Zamku Królewskiego w Warszawie. Wokoło napis: Ze Zbiorów Archiwum Miejskiego W Warszawie. Sygn. aut. w obrębie kompoz.