Do ludności miasta Gdyni! Z dniem dzisiejszym [...] = An die Bevölkerung von Gdingen : Ich habe als [...] / Schall-Emden. - Schall-Emden, Robin (1893-1946). (Gdynia : Komendant twierdzy, 1939)
Afisz władz okupacyjnych z 14.09.1939 r.
Tekst równol. w jęz. pol i niem.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła