[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... urządza w dniu 22 lutego 1948 r. uroczystość uczczenia 30-rocznicy powstania Armii Czerwonej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach.