[Afisz. Incipit] Sopot, Sala Koncertowa Grand-Hotelu ... gra Lidia Grychtołówna Laureatka V Międzynarodowego Konkursu Chopinowskiego ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 10.10.1955 w Grand-Hotelu w Sopocie oraz 11.10.1955 w Auli Politechniki Gdańskiej.