Port Gdańsk : nabrzeże siarkowe / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Przedstawia nabrzeże siarkowe i przycumowany przy nim statek Rio Verde w Porcie Północnym w Gdańsku, około 1985 roku.