Port Gdańsk : nabrzeże siarkowe - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1980)
Przedstawia nabrzeże siarkowe i przycumowany przy nim statek Rio Verde w Porcie Północnym w Gdańsku, około 1985 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Port Północny (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Statki towarowe -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie