[Zaproszenie. Incipit:] Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie Kuria Metropolitalna Gdańska serdecznie zapraszają na VII Colloquia Gdańskie ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1992)
Zaproszenie z programem na sympozjum "Metropolia Gdańska. Tradycje a wyzwania współczesności", które miało miejsce 12.12.1992 r. w auli Wyższego Seminarium Duchownego w Gdańsku-Oliwie przy ul. Cystersów 15. W sympozjum wzięli udział m.in.: arcybiskup gdański Tadeusz Gocłowski, Cezary Obracht-Prondzyński oraz Paweł Adamowicz.
Keywords: Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1970-2000.