Joachimus Hoppe Civitatis Gedanens. Praeconsul Montanorumq Administ. / Bernigeroth. - Bernigeroth, Johann Martin (1713-1767) (1740)
Przedstawia portret w półpostaci gdańszczanina Joachim Hoppe (1656-1712), burmistrza Gdańska.