[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Zemsta : Komedia w 4 aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o premierze w listopadzie 1960 r. Inscenizacja i reżyseria Jerzy Merunowicz, dekoracje i kostiumy Andrzej Majewski.