Gdańsk w międzyczasie = Danzig Inzwischen / Krzysztof Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). (Związek Polskich Artystów Fotografików Okręg Gdański, 1989)
Druk reklamujący wystawę fotografii Krzysztofa Jakubowskiego w Galerii Fotografii Gdańskiej.