Jung versus Freud - Dąbkowski, Leszek; Jung, Carl Gustav (1875-1961).; Jung, Carl Gustav (1875-1961).; Jung, Carl Gustav (1875-1961). (1994)
Recenzja książki: Mandala : symbolika człowieka doskonałego / Carl Gustaw Jung. Poznań, 1993.
Recenzja książki: O istocie snów / Carl Gustaw Jung. Warszawa, 1993 oraz Psychologia przeniesienia / Carl Gustaw Jung. Warszawa, 1993.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.