Julian Sztatler : program koncertowy i dancing. (Gdynia : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o koncercie J. Sztatlera w kawiarni gdyńskiej Grand Cafe w listopadzie i grudniu 1949 r.
Keywords: Sztatler, Julian -- (1914-1964).; Kawiarnie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne