[Afisz. Incipit] W programie Dni Morza 29-go czerwca 1950 roku pierwsze powojenne wielkie regaty wioślarskie w Gdańsku ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o regatach wioślarskich w Gdańsku.