Barańczak - "To mnie nie dotyczy..." / Barbara Mudryk. - Mudryk-Gołdon, Barbara ( -1997) ([wydawca nieznany], 1981)
Plakat wydarzenia, kóre odbyło się 9-10.11.1981 r. Scenariusz, reżyseria i wykonanie Elżbieta Libel, poetka i aktorka Teatru Bagatela w Krakowie. Organizatorzy: CKPW "Riviera-Remont" i Stowarzyszenie Muzyczne "Remont".