Das Rathaus. ([Niemcy], 1880)
Przedstawia Długi Targ w Gdańsku z bryłą Ratusza Głównego Miasta i perspektywę ulicy Długiej.
Miejsce i data wydania na podstawie języka, tematu i techniki.
Autor nieznany. Praca niesygnowana.
Pod kompozycją tytuł.