Exlibris Myra Rhebergen Fahe. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1980)
Przedstawia parę w dawnych strojach siedzącą przy stole z kieliszkami w ręku. U dołu napis: Exlibris Myra Rhebergen 1980 i sygn. aut. FAHE. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.