Międzynarodowe zawody sportowe. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach 9.10.1947 r. w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne