Opfertag für Danzig : am Sonntag, den 5. August 1917 zum Gedenken der deutschen Mobilmachung. ([s.n.], 1917)
Program artystyczny wraz z tekstami pieśni dnia manifestacji patriotycznej z okazji mobilizacji 5 sierpnia 1917 r.