Kościół N. P. Maryi, sklepienia kryształowe po odbudowie [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1949)
Przedstawia sklepienia Kościoła Mariackiego po konserwacji, widok z zewnątrz, 1949 r.