[Afisz teatralny. Incipit:] Drużyna Wodna Z.H.P. z Kwidzynia wystawia sztukę pełną humoru p.t. "Wesoła Marynarska Wiara!". ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu w kwietniu 1948 r.