[Ulotka. Incipit] Danzigs Musik und Literatur im 17. und 18. Jahrhundert. ([wydawca nieznany], 1927)
Ulotka-zaproszenie na koncert w Pałacu Opatów 9.10.1927 oraz informująca o wystawie w Stadtbibliothek.