[Ulotka. Incipit] Danzigs Musik und Literatur im 17. und 18. Jahrhundert. (Danzig : [wydawca nieznany], 1927)
Ulotka-zaproszenie na koncert w Pałacu Opatów 9.10.1927 oraz informująca o wystawie w Stadtbibliothek.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.