Rewelacyjny Poranek Artystyczny : 150 wykonawców / Polski Związek Zachodni Obwód Gdynia. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o Poranku wraz programem, który miał miejsce 20.04.1947 r. w kinie "Warszawa" w Gdyni.