[Afisz. Incipit] Komenda Pow. Powsz. Org. "Służba Polsce" Lębork ... urządza "Apel Wiosenny" ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem uroczystości 24.04.1949 r. w gmachu Liceum Gospodarstwa Wiejskiego w Lęborku.