O pękaniu granicy mistrz-uczeń : creative writing na uniwersytecie : dwa modele kształcenia twórczego i kilka intuicji / Hanna Sieja-Skrzypulec. - Sieja-Skrzypulec, Hanna (1986- ).
Kształcenie pisarskie jako spotkania z mistrzem, intuicja pierwsza - językowa, intuicja druga - historyczna, intuicja trzecia - filozoficzno-antropologiczna, o dwóch modelach kształcenia twórczego, relacja twórcza i pękanie granicy.