Zawody piłkarskie o mistrzostwo II ligi WKS Lotnik Poznań-BKS Lechia Gdańsk. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o meczu 17.06.1967.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne