[Ulotka. Incipit] Programm für die Tagung des Reichsbundes der Kommunalbeamten und -angestellten Deutschlands ... ([wydawca nieznany], 1928)
Ulotka z programem zjazdu urzędników w Gdańsku, 23-26 sierpień 1928.