[Ulotka. Incipit] Programm für die Tagung des Reichsbundes der Kommunalbeamten und -angestellten Deutschlands ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Ulotka z programem zjazdu urzędników w Gdańsku, 23-26 sierpień 1928.
Keywords: Druki ulotne -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne