Wojewódzkie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne Gdańsk-Gdynia przyjmie większą ilość kandydatów na kurs kierowców trojlebusowych. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o rekrutacji.
Keywords: Transport miejski -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne