[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni ... organizuje ... 28 sierpnia 1949 r. pochód do Piaśnicy ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o pochodzie do Piaśnicy wraz z programem uroczystości.