[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni ... organizuje ... 28 sierpnia 1949 r. pochód do Piaśnicy ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o pochodzie do Piaśnicy wraz z programem uroczystości.
Keywords: Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.