[Afisz. Incipit] Komenda Wojewódzka Powsz. Org. "Służba Polsce" Gdańsk organizuje II Międzybrygadowe Igrzyska Sportowe. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach na Stadionie Miejskim w Gdyni 12.08.1951 r.