Ex Libris J. Rusterborgh GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1964)
Przedstawia mężczyznę siedzącego przy stole za nim na ścianie portret W. Shakespeare'a. Wokoło wyobrażenia napis: Ex Libris J. Rusterborgh Too Little Care. Sygn. aut. w obrębie kompoz.