Amicus Cassubiae Ferdinand Neureiter Ex Libris - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Neureiter, Ferdinand (1928-2007). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1972)
Siedzący gryf. Napis u góry: Amicus Cassubiae Ferdinand Neureiter, u dołu: Ex Libris, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i technika graficzna.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.