Gdynia ulica Czołgistów / St. R. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) ([nakładem własnym autora], 1967)
Przedstawia ulicę spacerową z ławkami i odpoczywających ludzi, w tle duże budynki miejskie i kościół.