[Afisz. Incipit] Stadion Miejski Gdańsk-Wrzeszcz ... Lekkoatletyczne mistrzostwa Polski ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach i meczu 7 września 1947 r. na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu.