Ex libris des dr. med. arthur bräuer / [Waltraud Weissenbach]. - Weissenbach, Waltraud (1919-1985) ([wydawca nieznany], 1956)
Przedstawia śmierć, mężczyznę i kobietę, otwartą książkę oraz cztery tyczki oplecione wężami, świecące słońce, księżyc i dzwoniący budzik, napis: ex libris des dr. med. arthur bräuer.