[Zaproszenie. Incipit] Wojewódzki Komitet Frontu Jedności Narodu w Gdańsku zaprasza ... na uroczystą sesję plenarną ... ([wydawca nieznany], 1966)
Zaproszenie na sesję w Ratusz Staromiejski 10.02.1966 r.