[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie ruchu pojazdów mechanicznych na drogach publicznych - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z przepisami ruchu drogowego, 30.01.1947 r.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdanska (-) Nowicki Bolesław. Gdansk, dnia 30 stycznia 1947 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.