[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Viertes Abonnement Nro. 63 : Dienstag, den 21. Dezember 1830 : Der Spieler : Ein Schauspiel in 5 Aufzügen, von A. W. Iffland. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1830)
Afisz przedstawienia "Der Spieler. Ein Schauspiel in 5 Aufzügen" Augusta Wilhelma Ifflanda.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Iffland, August Wilhelm -- (1759-1814). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne