Ex Libris Dr. Hans Fuchs / F. A. Pfuhle. - Pfuhle, Fritz (1878-1969) (1930)
Przedstawia biegnącego mężczyznę trzymającego za lejce konia w galopie z siedzącym na nim dzieckiem. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr. Hans Fuchs. Sygn. aut. w obrębie kompoz.