Buék GF : Galambos F. 1965 / Bela Stettner. - Stettner, Bela (1928-1984) (1964)
Na stojącej pionowo książce z napisem na okładce: Buék GF, na grzbiecie: Galambos F., siedzi ptak z gałązką w dziobie, obok data: 1965. Sygnatura artysty monogram wiązany BS w obrębie kompozycji.