Buék GF : Galambos F. 1965 - Stettner, Bela (1928-1984).; Galambos, Ferenc (1910-1988). (1964)
Na stojącej pionowo książce z napisem na okładce: Buék GF, na grzbiecie: Galambos F., siedzi ptak z gałązką w dziobie, obok data: 1965. Sygnatura artysty monogram wiązany BS w obrębie kompozycji.
Na odwrocie nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w