[Afisz teatralny. Incipit] Theater in Danzig. Heute Freitag, den 5. März 1824. Reue und Ersatz. Ein Oryginal-Lustspiel in 4 Aufzügen von Vogel. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1824)
Afisz przedstawienia "Reue und Ersatz. Ein Oryginallustspiel in 4 Aufzügen" Wilhelma Vogla.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Vogel, Wilhelm -- (1772-1843).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w