Tablica pamiątkowa przy stoczni im. Lenina / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia tablicę pamiątkową poświęconą wydarzeniom Grudnia 70, przy pomniku Poległych Stoczniowców, przy Stoczni Gdańskiej (Lenina), około 1985 r.