Business English. Unit A, Company organisation (Young Digital Poland SA, 2006)
Płyta zawiera multimedialne lekcje wzbogacone filmami wideo, interaktywnymi ćwiczeniami, nagraniami słówek, dialogów i tekstów. Możliwa jest ustna komunikacja z programem, m.in. ocenia on wymowę użytkownika, umożliwia wykonywanie ćwiczeń za pomocą głosu.